CO PANKÁČ,TO SORTA...

 

Kohout plaší smrt: Hužva

Kohout plaší smrt: Hužva 

Po tříleté pauze se kapela Kohout plaší smrt rozhodla stvořený materiál vměstnat na to placaté kulaté, co se v nouzi hodí jako pivní tácek, ale ti nejzatvrzelejší intelektuálové to používají k poslechu hudby, tedy cd. Tato věc obsahuje 15 písní, jednu epesnější než druhou, oba dosud natočené videoklipy a hromadu fotek, čili multimediální zábavu pro celou rodinu. Písně se nesou veskrze v pozitivním duchu. Kohouti nenechají nikoho na pochybách, že mají něco za sebou, ale nemenší něco i před sebou. Hudba zdravě kombinuje vývoj kupředu s kohoutí tradicí instrumentálně vymazlených, melodických kvapíků, a dovolili si i několik výstřelků a výletů do bližších i vzdálenějších žánrů, leč nelekejte se, téměř všudypřítomná elektronika se drží v uctivé vzdálenosti- pro její vlastní dobro...:-).

Nahrávání bylo spácháno v listopadu 2010 a datum kdy produkt dorazí na regály hypermarketů je 17.1. 2011. Distribuci má v malíčku jejich vlastní label KP Records s nezištnou pomocí PHR. Nyní už tedy zbývá jen vložit tento kosmodisk do patřičné škvíry a nechat se unášet léčivými vibracemi.


www.kohoutplasismrt.cz

http://bandzone.cz/kohoutplasismrt


Diskografie:

Mějme se rádi (1997)

Nic víc nic míň (1999)

Samý nový věci (2002)

Kurnik šopa (2004)

Duševní výluka (2008)

Hužva (2010)



17.1.2011   Rubrika: Články   |   Komentářů: 8   |   Doporučit článek   |   Vytisknout

Hodnocení
1.     2.     3.     4.     5.    
(1 = absolutní punk, 5 = hnusnej popík):
hodnoceni - 1,2
PUNK 1,2
 

Diskuse ke článku - Kohout plaší smrt: Hužva

Do diskuse smí přispívat jen registrovaní a přihlášení punkeři.
Medvěd
Medvěd - 20.1.2011 23:07

Roztoč!: Jak říkáš,jde o vkus.smajlik - 5

 
mravenec
mravenec - 20.1.2011 17:39

Pro mě určitě jedna z top 10 českejch hrajících kapel.. a jak tak poslouchám, ani na novym CD se nepodbízí a "jedou si svoje".. smajlik - 5
Takže za měsíc v Děčíně smajlik - 10 smajlik - 14

 
Nekrozz
Nekrozz - 20.1.2011 14:52

Medvěd: vidíš mě se zas Kurnik Šopa zdálo z těch CD s Matějem nejslabší.. ale tak jde o vkus smajlik - 1

 
Medvěd
Medvěd - 20.1.2011 5:53

Roztoč!: Ta Hospodská je asi jejich nejzdařilejší počin,co si budem povídat...a album Kurnik šopa! z jež je ta skladba taky.Mě se líbí,že ty songy jsou tak akorát dlouhý a oni je do nás vždycky sypou neuvěřitelně rychle.smajlik - 10

 
Kripl
Kripl - 19.1.2011 22:42

Nejlepší je Tučňák a Ovečky (sakra, vypadá to jak když mám skolny k zoofilii :D )
Medvěd: Ty se v tý Hospodský vidíš cosmajlik - 10smajlik - 14

 
Nekrozz
Nekrozz - 18.1.2011 21:46

tak já vím povím že nejoblíbenější skladbu bych nebyl schopnej zvolit .. z novýho cd mě ale nejvíc zaujali písně Haleluja a Od 8 do 5 ... smajlik - 1
Medvěd: tyjo, hospodskou zrovna nemusim.. už jen proto že spoustu lidí co jsem viděl na jejich koncertech, tak neznali od nich nic jinýho a ani nic jinýho slyšet nechtěli... a když ji zrovna nehráli tak nadávali jak jsou ty jejich koncerty strašně na hovno... prostě Liberec :D

 
Karlos
Karlos - 17.1.2011 23:25

Medvěd: Pro mě asi nej skladba nebo raději nej text, abych tu opět někoho nepohoršil, byl a je: Vírasmajlik - 1

 
Medvěd
Medvěd - 17.1.2011 23:10

Tahle kapela byla vždycky "svá" a jela si to svoje narozdíl od dnes už "vyumělkovanejch" Punkfloid atd.. a to je dobře a rád na jejich produkci vždy zavítám. Nejvíc se mi zamlouvali.když za škopkama seděla Zurja.smajlik - 10

Asi nej skladba pro mě - Hospodskásmajlik - 10

Ale i tento počin hodlám v brzké době zakoupit!