CO PANKÁČ,TO SORTA...

 

Kohout Plaší Smrt vydávají novou desku Vykřičený muž

Kohout Plaší Smrt vydávají novou desku Vykřičený mužPo pouhých dvou letech od úspěšné Hužvy vnikají Kohouti na hudební trh s dalším albem Vykřičený muž. Po dlouhých měsících potu a krve ve zkušebně se podařil triumfální návrat do studia Šopa okořeněný navíc skutečností, že novinkové album bylo nahráno v totožné sestavě jako předchozí, což se za celou dlouhou existenci kapely nezdařilo a což mělo bezpochyby pozitivní vliv na průběh tvorby písní, neboť tento často bolestivý proces dostal poněkud demokratičtější háv. Každý dostal dost příležitostí se vyřádit a navíc byla obnovena tradice hostujících žesťových nástrojů, což rozhodně není na škodu. Na novém albu se skví 13 skladeb veselých, smutných, naivních, racionálních i ironických, rychlých i pomalejších, tedy vše, co lze od Kohoutů očekávat, doplněné vyzrálým zvukem i chytlavými melodiemi...ale dost řečí, o písních se nemá dlouze kecat, písně se mají poslouchat, tak hrrrr na to!

www.kohoutplasismrt.cz

http://bandzone.cz/kohoutplasismrt

Diskografie:

Mějme se rádi (1997)

Nic víc nic míň (1999)

Samý nový věci (2002)

Kurnik šopa (2004)

Duševní výluka (2008)

Hužva (2011)

Vykřičený muž (2013)

 


26.3.2013   Rubrika: Články   |   Komentářů: 2   |   Doporučit článek   |   Vytisknout

Hodnocení
1.     2.     3.     4.     5.    
(1 = absolutní punk, 5 = hnusnej popík):
hodnoceni - 2,8
normálka 2,8
 

Diskuse ke článku - Kohout Plaší Smrt vydávají novou desku Vykřičený muž

Do diskuse smí přispívat jen registrovaní a přihlášení punkeři.
Berny
Berny - 27.3.2013 12:28

Je to dobré albumsmajlik - 1smajlik - 5 Už mám naposlouchanééésmajlik - 10

 
Banjo
Banjo - 27.3.2013 6:05

Dneska si je poslechnu- hrajou se Znouzí v Lampě. smajlik - 14