SPOTS

SPOTS

Aktuální sestava:

Jarda – zpěv

Venca – kytara, zpěv

Yanek – baskytara

Harry – klávesy

Eda – bicí

Založena: 1995
Ješte hrajou
Emaily: spots@atlas.cz
WWW: http://www.spots.cz/

Diskografie:

Demo (2001)

Reformy (2002)

S.P.O.T.S. (2004)

Žádnej strach (2008)


vloženo 2.6.2006   |   Komentářů: 32   |   Doporučit kapelu   |   Vytisknout

Hodnocení
1.     2.     3.     4.     5.    
(1 = absolutní punk, 5 = hnusnej popík):
hodnoceni - 1,5
jde to 1,5
 

Diskuse ke kapele - SPOTS

Do diskuse smí přispívat jen registrovaní a přihlášení punkeři.
Zvolte stranu: 1-20 | 21-32
Nekrozz
Nekrozz - 27.1.2010 8:33

Žádný strach ze svých vlád,to né my,..oni se nás musí bát smajlik - 10smajlik - 14

 
steve.chuligan
steve.chuligan - 10.10.2009 19:40

Sirový Punkový Obcélní Totální Sráči! viva la SPOTS! jinak anarchopunk je hnus!smajlik - 21smajlik - 9smajlik - 3

 
steve.chuligan
steve.chuligan - 10.10.2009 19:39

Sirový Punkový Obcélní Totální Sráči! viva la SPOTS! jinak anarchopunk je hnus!smajlik - 21smajlik - 9smajlik - 3

 
plešatá ostuda
plešatá ostuda - 8.2.2009 6:59

Pátek 13.2.09 / CHOMUTOV / Hu-Hu Bar / odpal je přesně v 19:00!!! / vstup 60,-

obrázek - Plakatek.jpg

ve velkym formátu na:

http://img.fotoalba.centrum.cz/img1/80/17860080_1_kcc74x.jpg

 
o.k.p
o.k.p - 1.12.2008 10:12

smajlik - 10

 
punkchess
punkchess - 10.11.2008 9:11

anarchopunksmajlik - 7

 
badejmy
badejmy - 24.8.2008 22:30

hej hej hej fašoune zkurvenej...dost dobří smajlik - 13smajlik - 3smajlik - 3smajlik - 7smajlik - 10smajlik - 14smajlik - 14

 
Rocky 1132
Rocky 1132 - 18.4.2008 11:04

mrte husa zalezitost !!!smajlik - 3smajlik - 7

 
komár
komár - 13.11.2007 21:15

klisovity texty

 
Anonym
Anonym - 22.10.2007 20:49

fuck off ksč!!!!!!!!!!!smajlik - 10smajlik - 21smajlik - 3

 
Anonym
Anonym - 12.10.2007 16:51

Ty vole naživo, na koncertě uplně luxusní nářez smajlik - 10 ......doporučuju smajlik - 5

 
Anonym
Anonym - 6.10.2007 12:04

no taková průměrná kapelka,zas nic moc extra....smajlik - 24

 
Anonym
Anonym - 2.10.2007 22:06

smajlik - 5smajlik - 5smajlik - 5patri mezi mi nejoblibenejsi kapely......smajlik - 3smajlik - 13smajlik - 14smajlik - 10

 
Anonym
Anonym - 27.8.2007 14:35

Jedna z nejlepších co sem kdy slišel

 
Anonym
Anonym - 21.6.2007 16:08

smajlik - 13

 
Anonym
Anonym - 8.6.2007 10:49

Už se těšim do ustí. SPOTS a assasins.Dvě nejlepší kapelky u sebe smajlik - 10

 
Venca_SPOTS
Venca_SPOTS - 31.5.2007 12:20

Anonym: jóóó sračka, to mi povídej....... já to musim vědět, já tam totiž hraju smajlik - 1smajlik - 5

 
m.13
m.13 - 18.5.2007 17:18

smajlik - 5Syrový, Punkový, Obscénní, Totální Sráči!!! smajlik - 3smajlik - 7smajlik - 13smajlik - 7smajlik - 13smajlik - 7smajlik - 13smajlik - 7

 
Anonym
Anonym - 27.4.2007 17:33

sračka

 
Finalka
Finalka - 21.3.2007 14:55

Docela v klídku

 

Zvolte stranu: 1-20 | 21-32