Barricade

Barricade

Sestava

Shilha - kytara
Havla - basa
Pepé - bicí
Roman - zpěv

Založena: 1989
Styl: Hardcore
Ješte hrajou
Město: Kroměříž
Telefony: Šilha: +420 723 962 853, Pepe: +420 606 702 511
Emaily: barricade@email.cz
WWW: http://www.barricade.xf.cz/

Kapela BARRICADE vznikla v okolí Kroměříže na podzim roku 1989. Toto období završila svou první demonahrávkou "Operace se zdařila...pacient zemřel" /91/ . V dubnu 1999 natočili BARRICADE v Bzeneckém studiu SHAARK své první oficiální CD "Valentine's Day" , které vychází v roce 2001 na křídlech vydavatelství STŘÍLEK records .

 Od září 2001 vyráží kapela na společné koncertní tour s bíloveckými ILLEGAL ILLUSION. V létě 2002 postihla kapelu těžká rána, kdy tragicky zahynul její frontman MADAX.Kapela tak přišla o kamaráda a člověka neuvěřitelného charisma. Na podzim odjíždí BARRICADE opět do studia, kde natočila materiál pro nové CD.

 V lednu 2003 se stává staronovým členem kapely PEROON666 (SHAARK, ex. URSCHULLUM), jenž u BARRICADE působil již v roce 1998. CD "Weakness dreams" vyšlo v březnu 2003 opět u Strilek rec. a je distribuováno ve Francii,Německu, Rakousku, Slovensku, Portugalsku, Litvě, Rusku a Itálii u undergroundových labelů a dister.V této době vychází spousta recenzí u nás i v zahraničí většinou s kladnou odezvou.Kapela dostala pozvání k účasti na několika kompilacích.

 Od dubna 2005 začíná kapela opět koncertovat a to i přes již delší dobu avízovaný odchod zpěváka Peroona, kterého v květnu nahradil Šeďa z kojetínských Hanibal Lecter. Na podzim 2006 odjíždíme do studia točit nové album.

 Kapela hraje momentálně ve složení:

Shilha: kytara Havla: basa Pepé: bicí Šeďa: „zpěv“ Roman: zpěv

Diskografie:

1991 MC Operace se zdarila ... pacient zemrel

1992 MC Dreams for you

1994 MC Wild Drive

1997 Creations From A Morbid Society - part III…-kompilace Taga records

1997 Red House (nikdy nevydana nahravka)

1999 (2001) CD MC Valentine´s Day

2003 CD MC Weakness Dreams

2006 CD kompilace pro zine Move Your Ass.

 Kapela odehraje v průměru 20-30 koncertů za rok převážně v klubech, v létě pak festivaly. Vystoupili jsme po boku zahraničních kapel:Laberinto (Venezuela), Disordely Conduct (USA), Tagada Jones (France), Juice (USA), Olotila (Finland), Hardheaded Soul (Netherlands), Art of Fear (Austria), Opposed to Violence (Germany), Rock Bitch (UK), Apatia (Poland), Insane (Hungary). kness dreams" vyšlo v březnu 2003 opět u Strilek rec. a je distribuováno ve Francii,Německu, Rakousku, Slovensku, Portugalsku, Litvě, Rusku a Itálii u undergroundových labelů a dister.V této době vychází spousta recenzí u nás i v zahraničí většinou s kladnou odezvou.Kapela dostala pozvání k účasti na několika kompilacích.

Vydaná alba:

Weakness Dreams Weakness Dreams
01 - Weakness
02 - Blooded Heads (Human Lapses)
03 - Destruction
04 - Nation Of Whales
05 - People Underground
06 - Tomorrow
07 - Daily Chaos
08 - Fool World
09 - Castles Of Sand
10 - Floating Clouds
11 - Be All, End All
Valentine´s Day Valentine´s Day

1.Wake up

2.Shellmet

3.Street

4.Human soul

5.Enemies

6.M.T.V. (TV maniax)

7.Hallo bastard

8.About love & hate

9.Ugh - ugh

10.S.F.S. (shot for shit)

11.Gore

12.Radio righttime

 Red House
 Wild Drive
 Dreams for you
 Operace se zdarila ... pacient zemrel


vloženo 20.11.2006   |   Komentářů: 4   |   Doporučit kapelu   |   Vytisknout

Hodnocení
1.     2.     3.     4.     5.    
(1 = absolutní punk, 5 = hnusnej popík):
hodnoceni - 2,1
jde to 2,1

Ke stažení:

Související odkazy:

1 2 3 4 5 6  

Diskuse ke kapele - Barricade

Do diskuse smí přispívat jen registrovaní a přihlášení punkeři.
majena
majena - 12.6.2008 11:38

smajlik - 11smajlik - 11smajlik - 11

 
Anonym
Anonym - 12.4.2007 12:59

sousede zdarec.smajlik - 15smajlik - 7

 
Anonym
Anonym - 21.1.2007 14:11

smajlik - 14 šeďo zdravíčko:)

 
hašišák
hašišák - 6.1.2007 19:12

táhněte do píči
smajlik - 6smajlik - 6