Pokec o punku

Do diskuse smí přispívat jen registrovaní a přihlášení punkeři.
mrtvola ©
mrtvola © - 1.3.2016 19:44

Sisa: To jsou např. takové želatinové tenké bílé nudličky (shirtaki), které jsou skoro bez chuti jako tofu. Nasákne to tím, s čím to vaříš. Opláchneš je párkrát v tekoucí vodě a jdeš na to. Dělám je třeba na osmahlé cibulce, do které přidám nastrouhaný zázvor s česnekem, nějaké houby, třeba hlívu ústřičnou, pepř, čili papričky, trochu koriandru, sójovku, rybí a ústřicovou omáčku, no a pak to podusím a občas zamíchám. Když ubývá tekutiny, doliji sójovku. Nesolím to, slané jsou ty asijské omáčky.

Místo hub k tomu můžeš dát třeba tofu, nebo cokoliv jiného. fantazii se meze nekladou.

 
Karama
Karama - 1.3.2016 19:43

Vstavam v pul osmy, o vikendu cim driv tim lip :D

 
Orlice: Punkeři.zasraní.mě.mažou
Orlice: Punkeři.zasraní.mě.mažou - 1.3.2016 19:38

Já v kolik ráno vstávám? :D Jak se mi zachce :D většinou kolem devátý XDDDD :D smajlik - 1 ( jo práce z domova je výhodou ) smajlik - 1

 
Sisa
Sisa - 1.3.2016 19:00

Dneska jsem regulerne zaspala do prace o dve a pul hodiny! Stava se mi obcas ze treba o pul. Ale asi me omracil ten snih a nove klima a nebo spis nedospalost z minuleho tydne. V kolik rano vstavate kdyz uz o tom pisu?...
ja pokud mam smrtackou ranni ktera zasobuje prazske dm Paladium tak okolo 5.30 pac tam mam byt v 7.. verim ale ze je to normalni pro lidi co jsou normalnejsi jak ja vstat takto, jenze myvam problem s usinanim vice pred pulnoci. Nejaky prirodni tip krome dlooheeeho koore?smajlik - 15smajlik - 1

 
Sisa
Sisa - 1.3.2016 18:55

*si

 
Sisa
Sisa - 1.3.2016 18:55

Kilčo: vypada to dobre. Fiha a ja se rikam ze ty kopecky ve Vrsovicich jsou k necemu dobry.

 
Karama
Karama - 1.3.2016 17:02

Orlice: Punkeři.zasraní.mě.mažou: se holt někdo má :D

 
Orlice: Punkeři.zasraní.mě.mažou
Orlice: Punkeři.zasraní.mě.mažou - 1.3.2016 15:53

Haha... válím se rok a půl doma a půl roku mi choděj peníze na účet :D No kdo to má? :D smajlik - 1smajlik - 5

 
Kilčo
Kilčo - 1.3.2016 14:26

Sisa:
https://www.facebook.com/Soukrom%C3%BD-hudebn%C3%AD-klub-Sb%C4%9Brn%C3%A9-Suroviny-1623854244558104/

 
Kilčo
Kilčo - 1.3.2016 14:04

Sisa: V Plevelu je jídlo super, párkrát jsem tam byl. Hned vedle je super extra special klub SBĚRNÉ SUROVINY. Skrz klub chodí kuchaři Plevelu do kuchyně a jídlo posílají výtahem nahoru do Plevelu.

 
Sisa
Sisa - 29.2.2016 22:25

mrtvola ©: neznam. Na jaky zpusob trochu jsi to upravoval?

chrpa: u kulataku jsem chodivala do cinske na ulici Kyjevska tusim.

 
chrpa
chrpa - 29.2.2016 22:11

Evžen:
však bez keců to sám nevydržíšsmajlik - 1

 
chrpa
chrpa - 29.2.2016 22:09

mrtvola ©:
na letošnim,ale guláš sem udržel,klesnul na dno a byl božskej...

 
chrpa
chrpa - 29.2.2016 22:08

...jak tam nedáš smailíka...smajlik - 10

 
chrpa
chrpa - 29.2.2016 22:07

mrtvola ©:
taky vegetka u kulaťáku je suprsmajlik - 10

 
mrtvola ©
mrtvola © - 29.2.2016 20:59

Sisa: Znáš konnyaku? Doporučila mně to majitelka thaského krámu, když jsem chtěl tofu a bylo právě vyprodané. Pokud ne, tak doporučuji.

https://en.wikipedia.org/wiki/Konjac

 
mrtvola ©
mrtvola © - 29.2.2016 19:58

Sisa: Dík, uložil jsem si to. Jak budu příště v práglu, tak z toho něco zkusím.

 
Sisa
Sisa - 29.2.2016 19:28

mrtvola ©: to je ruzny. Ze zacatku jsem chodila do Loving hutu, po Praze jich je vic. Vyberes si bud v bufetu na vahu nebo z listku.
Pak mam oblibene hare krsnacke, napriklad Govinda nebo ma oblibena Balarama. Plevel je vyhlasenou dobrou restauraci ale jeste jsem tam nebyla, zalezi pry i na kuchari zrovna. Pak na menicku v Lehke Hlave bylo fajn. A spratelena restaurace Maitrea tam chutilo.
A pak v cinskych restauracich tofu. V jednom bistru delaji i netypicky misto vetsinou sojove omacky s kokosovym mlekem. Takze si clovek muze vybrat, pohoda. :)

 
Sisa
Sisa - 29.2.2016 19:23

Medvěde;) pry winner is....
https://media.giphy.com/media/jbhmDbFx2PjLG/giphy-downsized-large.gif

 
mrtvola ©
mrtvola © - 29.2.2016 19:21

Medvěd!: Stejky mám nejraději krvavé. S křupavou opálenou kůrčičkou a uvnitř plné krve. Záleží na tloušťce masa, osmahnu to na prudkém žáru z obou stran a zhruba stejný čas, jako jsem věnoval smažení, je hodím uležet do trouby (maximálně 70°C). Krev se pomalu rozprostře celým stejkem a když do něj pak říznež, nevyteče na talíř.

 
Medvěd!
Medvěd! - 29.2.2016 19:06

...jak tam nedáš smailíka....smajlik - 1

 
Medvěd!
Medvěd! - 29.2.2016 19:05

mrtvola ©: U Svaté Anny v Radlicích - vynikající steaky a hovězí guláše !!!smajlik - 1smajlik - 5

 
mrtvola ©
mrtvola © - 29.2.2016 18:41

Sisa: To je v pohodě, každý to má nastavené jinak. No problem.

Kterou vege rastauraci v Praze bys mně doporučila?

 
Sisa
Sisa - 29.2.2016 18:36

mrtvola ©: jenze my nevalcime (tuk tuk tuk) takze syrove maso jist nemusim a zkratka a dobre mi vyhovuje vic vegetarianska a rekla bych vic veganska strava. A v Praglu vari vetsinou takto vyborne:P peace&one love!

 
mrtvola ©
mrtvola © - 29.2.2016 17:32

Sisa: Vynikající film, brutální násilí, nádherná příroda a navíc žere krvavé syrové maso.

smajlik - 14