Dneska jsem regulerne zaspala do prace o dve a pul hodiny! Stava se mi obcas ze treba o pul. Ale asi me omracil ten snih a nove klima a nebo spis nedospalost z minuleho tydne. V kolik rano vstavate kdyz uz o tom pisu?...
ja pokud mam smrtackou ranni ktera zasobuje prazske dm Paladium tak okolo 5.30 pac tam mam byt v 7.. verim ale ze je to normalni pro lidi co jsou normalnejsi jak ja vstat takto, jenze myvam problem s usinanim vice pred pulnoci. Nejaky prirodni tip krome dlooheeeho koore?
*si
Kilčo: vypada to dobre. Fiha a ja se rikam ze ty kopecky ve Vrsovicich jsou k necemu dobry.
Orlice: Punkeři.zasraní.mě.mažou: se holt někdo má :D
Haha... válím se rok a půl doma a půl roku mi choděj peníze na účet :D No kdo to má? :D
Sisa:
https://www.facebook.com/Soukrom%C3%BD-hudebn%C3%AD-klub-Sb%C4%9Brn%C3%A9-Suroviny-1623854244558104/
Sisa: V Plevelu je jídlo super, párkrát jsem tam byl. Hned vedle je super extra special klub SBĚRNÉ SUROVINY. Skrz klub chodí kuchaři Plevelu do kuchyně a jídlo posílají výtahem nahoru do Plevelu.
mrtvola ©: neznam. Na jaky zpusob trochu jsi to upravoval?
chrpa: u kulataku jsem chodivala do cinske na ulici Kyjevska tusim.
Evžen:
však bez keců to sám nevydržíš
mrtvola ©:
na letošnim,ale guláš sem udržel,klesnul na dno a byl božskej...
...jak tam nedáš smailíka...
mrtvola ©:
taky vegetka u kulaťáku je supr
Sisa: Znáš konnyaku? Doporučila mně to majitelka thaského krámu, když jsem chtěl tofu a bylo právě vyprodané. Pokud ne, tak doporučuji.
https://en.wikipedia.org/wiki/Konjac
Sisa: Dík, uložil jsem si to. Jak budu příště v práglu, tak z toho něco zkusím.
mrtvola ©: to je ruzny. Ze zacatku jsem chodila do Loving hutu, po Praze jich je vic. Vyberes si bud v bufetu na vahu nebo z listku.
Pak mam oblibene hare krsnacke, napriklad Govinda nebo ma oblibena Balarama. Plevel je vyhlasenou dobrou restauraci ale jeste jsem tam nebyla, zalezi pry i na kuchari zrovna. Pak na menicku v Lehke Hlave bylo fajn. A spratelena restaurace Maitrea tam chutilo.
A pak v cinskych restauracich tofu. V jednom bistru delaji i netypicky misto vetsinou sojove omacky s kokosovym mlekem. Takze si clovek muze vybrat, pohoda. :)
Medvěde;) pry winner is....
https://media.giphy.com/media/jbhmDbFx2PjLG/giphy-downsized-large.gif
Medvěd!: Stejky mám nejraději krvavé. S křupavou opálenou kůrčičkou a uvnitř plné krve. Záleží na tloušťce masa, osmahnu to na prudkém žáru z obou stran a zhruba stejný čas, jako jsem věnoval smažení, je hodím uležet do trouby (maximálně 70°C). Krev se pomalu rozprostře celým stejkem a když do něj pak říznež, nevyteče na talíř.
...jak tam nedáš smailíka....
mrtvola ©: U Svaté Anny v Radlicích - vynikající steaky a hovězí guláše !!!
Sisa: To je v pohodě, každý to má nastavené jinak. No problem.
Kterou vege rastauraci v Praze bys mně doporučila?
mrtvola ©: jenze my nevalcime (tuk tuk tuk) takze syrove maso jist nemusim a zkratka a dobre mi vyhovuje vic vegetarianska a rekla bych vic veganska strava. A v Praglu vari vetsinou takto vyborne:P peace&one love!
Sisa: Vynikající film, brutální násilí, nádherná příroda a navíc žere krvavé syrové maso.
Leonardo ho konecne ma
Medvěd!: Nazdar!
Moje řeč. Dobrý kuchař upraví cokoliv a vlastně i jakékoliv maso způsobem, že se jedlíci olizují až za ušima. Maso jak maso, když je Boží tvor starý, kostnatý a seschlý, dá se z něj pořád ještě uvařit slušný vývar.
Yes We Can!
mrtvola ©: To si myslej jen "inteligenti a jim podobní" - víš,co já osobně zabil a sežral s punkama v letech 99 až 2005 psů a jací byli !!! Mám o tom napsat knihu ? Nadpis:"Dal jsem tomu vořechovi lopatou..." Punku zdar!